Amazon Games'in Başındaki Mike Frazzini İstifa Etti

Bloomberg haber sitesinde yayınlanan habere göre Amazon Games Başındaki Mike Frazzini, ailesi ile daha çok vakit geçirebilmek için geçtiğimiz cuma günü istifa ettiği paylaşıldı.

Dünya üzerinde en etkili ve önemli firmalarından biri olan Amazon, geçtiğimiz birkaç yıl içerisinde oyun sektöründe ismini duyurmak için Amazon Games'i kurmuş başarılı işler yürütmüştü. Ancak Amazon'dan şaşırtan bir ayrılık yaşandığına dair haber paylaşıldı.


Bloomberg haber sitesinde yayınlanan habere göre Amazon Games'in başındaki Mike Frazzini geçtiğimiz cuma günü istifa etti. Kendisi bu konu hakkında açıklamada bulunmazken, Amazon Games'ten ayrılık sebebinin ailesine daha çok vakit ayırabilmek adına istifa ettiği dedikoduları bulunuyor. Yayınlanan haberin detayına inildiği vakit şimdilerde popüler olan oyun Lost Ark'ı konsol platformuna getirmek için Amazon'nun gerekli planları hazırlığı içerisinde olduğu bildirildi.

Amazon Games oyun sektörüne her ne kadar bir hayli büyük bir bütçe ile giriş yapmış olsa da ilk yıllarını başarısızlık ile kapatmıştı. Şimdilerde Lost Ark ve New World oyunlarını biraz olsun düzeltiler diyebiliriz. Önümüzdeki zamanlarda Amazon cephesinden güzel haberlerin paylaşılmasını heyecan içerisinde bekliyoruz.  

Anna Nikova
alihangok

2002 yılında Gölcük'te doğdum. Lise zamanlarında başlayan gazeteciliğe olan merakım üniversitede yeni medya ve iletişim bölümüyle devam ediyor. Genel olarak teknoloji, oyun ve bilim konularıyla ilgilenmekteyim.