Amazon Prime God of War Dizisi Hazırlıyor

Oyun konsolu denildiği zaman aklımıza gelen ilk markalardan biri olan PlayStation'un mihenk taşı sayılan yapımlarından biri olan God of War, en son PC'de Windows işletim sistemli bilgisayarlar da oyunculara sunuldu. Yaşanan bu olayın büyük bir yankı uyandırmasının ardından Epic Games ve Steam üzerinde 329₺'lik fiyatı ile kütüphanelere eklenen efsane oyun, inanılmaz geri dönüşler ve yorumlar yapıldı.

Şimdi de mükemmel haber geldi. Elde edilen bilgilere göre popüler film ve dizi izleme platformu Amazon Prime, God of War dizisi yapmak için kolları sıvadı. Bu süreçte şimdilik görüşmelerin yapıldığı bilinse de Sony ve Amazon Prime'ın bu yapım için çok istekli oldukları aktarıldı. Bazı söylemlere göre dizinin yönetmenliğini Hawk Otsby ve Mark Fergus üstlenecek. Amazonun en iyilerinde yer alan bu isimlerin yanında Sony'den ise Rafe Judkins'de yer alacağı dedikodular arasında yerini aldı.


Dizi, söylenenlere göre sağlam bir kadroya emanet gibi ancak merak edilen sorulardan biri ise oyuncu kadrosunun nasıl olacağı ve Karatos'u kimin canlandıracağı... Bunun hakkında herhangi bir bilgi bulunmamasının yanında yapımcıların henüz bu kadro seçimiyle ilgili kararların verilmediği yönünde. Sadece oyuncu kitlesinin ve hayranlarının bir çok aktörü gündeme getirmesinden ibaret.

Anna Nikova
alihangok

2002 yılında Gölcük'te doğdum. Lise zamanlarında başlayan gazeteciliğe olan merakım üniversitede yeni medya ve iletişim bölümüyle devam ediyor. Genel olarak teknoloji, oyun ve bilim konularıyla ilgilenmekteyim.