Apex Legends Mobil İçin Ön Kayıtlar Başladı

Yayıncılığını EA'nın, geliştiriciliğini Respawn Entertainment'ın yaptığı popüler battle royale oyunu Apex Legends, PC ve konsolda göstermiş olduğu başarılarının ardından şimdi de mobil platformlar için çıkış yapmaya hazırlanıyor. Uzun bir süredir çıkmasını bekleyen android kullanıcıları için mutluluk verici haber paylaşıldı. Oyun Google Play üzerinde ön kayıtlara başladı.

Apex Legends'in mobil platformlar için çıkış yapmasını için heyecanlı bekleyişler başladı. İlk olarak 2019 yılında konsol ve PC platformları için piyasaya çıkan oyun genel olarak olumlu geri dönüşler aldı ve kitlesi her geçen gün arttı. Şimdi ise mobil oyuncular için çıkış yapma hazırlığı içerisinde.


Uzun bir süredir kapalı beta süreci içerisinde olan Apex Legends, bu süreçte kısıtlı sayıda oyuncular tarafından test edilmişti. Geçtiğimiz aylarda sınırlı gerçekleştirilen bölgesel bir lansman düzenlenmişti. Endonezya, Arjantin, Singapur, Avustralya, Filipinler, Peru, Malezya, Meksika ve Kolombiya ülkelerinde kısa süreli de olsa İOS ve Android platformlarında çıkışını gerçekleştirmişti.

Apex Legends, geçtiğimiz saatlerde Google Play Store üzerinde ön kayıtlara açıldı. Ön kayıt yaptıran kullanıcılar ülkelerinde çıktığı andan itibaren oyunu oynama şansları olacak ancak İOS için her şey yavaş ilerlemekte zira ilk olarak yukarıda saydığımız ülkelerde beta programı android platformunda çıkıp sonraki zamanlarda İOS'a gelmişti.

Oyunun çıkış tarihi bilinmese de yaz sonuna doğru çıkması tahminler arasında yer alıyor.  

Anna Nikova
alihangok

2002 yılında Gölcük'te doğdum. Lise zamanlarında başlayan gazeteciliğe olan merakım üniversitede yeni medya ve iletişim bölümüyle devam ediyor. Genel olarak teknoloji, oyun ve bilim konularıyla ilgilenmekteyim.