Apple Maske Kullanım Şartını Kaldırmaya Başlayacak

Dev teknoloji şirketi Apple'ın ne zaman Açılacağı henüz bilinmiyor ancak maske kullanım zorunluluğunda esneklik göstermeye başlayacak.

Bloomberg'in yapmış olduğu haberde Apple, maske zorunluluğunu çalışanları için bazı değişiklere gitti. Aşılarını tam yaptırmış şirket elemanlarının maske zorunluluğu kalkacağını ve bu uygulamanın cuma gününden itibaren parkende elemanlar için de zorunluluğun kalkacağını bildirdi.


Apple daha önceleri bazı ofis ve mağazalarında maske gereksinimini kaldırmıştı ancak Omicron Covid-19'un baş göstermesi ile tekrardan geri getirmişti. Apple'ın ofisleri tamamen ne zaman açacağı veya ne zaman planladıkları henüz belli değil. Tim Cook (Apple CEO'su) çalışanlarına verdiği bir notta tarihin henüz kararlaştırılmadığını bildirmişti ancak çalışanların pazartesi, salı ve çarşamba günleri ofiste çalışacağı bir hibrit sistemin ana hatlarını belirtmişti. (Kategori: Teknoloji)

Anna Nikova
alihangok

2002 yılında Gölcük'te doğdum. Lise zamanlarında başlayan gazeteciliğe olan merakım üniversitede yeni medya ve iletişim bölümüyle devam ediyor. Genel olarak teknoloji, oyun ve bilim konularıyla ilgilenmekteyim.