Bethesda Tarafından Çıkarılacak RPG Türü Yeni Oyun Starfield İçin İlk Oynanış Videosu Paylaşıldı

Herkesçe tanınan popüler oyun stüdyolarından biri olan Bethesda, bilim kurgu temalı olarak açık dünya tarzında çıkaracağı yeni oyun Starfield için geçtiğimiz saatlerde Xbox + Bethesda sunumunda oynanışa dair ilk videoyu oyun severler ile paylaştı.

Geliştiriciliği ve Yayıncılığı Bethesda tarafından  yapılan oyunumuz uzayı konu alan, açık dünya elementlerini bünyesinde barındırarak bizlere muhteşem bir deneyim vadediyor. Starfield 2018 yılında ilk kez duyurusu gerçekleşmişti. E3 2021'de ise ilk fragman yayınlandı. Geçtiğimiz saatlerde oyuna dair ilk oynanış videosu paylaşıldı.

Videoya yönelik konuşmak gerekirse oynanış mekaniklerinin, oyunun harita anlamında büyüklüğünün yeteri kadar iyi olduğu ve karakter yaratma ekranına yönelik başarılı bir çok detay göz önüne seriliyor. Başarılı bir oyunun geldiğini söylemekte yarar var ancak oyunu deneyimlemeden bu varsayıma ulaşmak ne yazık ki mümkün değil. 

Çıkış tarihlerine değinecek olursak 2023 yılında PC ve Xbox Series için çıkış yapacak olup ilk günden Xbox Game Pass oyun kütüphanesi sisteminden erişilebilir olacak.

Starfield oynanış videosunu izlemek isteyen okurlarımız için aşağıda videoyu bırakıyoruz.

 

Anna Nikova
alihangok

2002 yılında Gölcük'te doğdum. Lise zamanlarında başlayan gazeteciliğe olan merakım üniversitede yeni medya ve iletişim bölümüyle devam ediyor. Genel olarak teknoloji, oyun ve bilim konularıyla ilgilenmekteyim.