Bethesda Ve Xbox Beraber Gerçekleştirecekleri Sunum Tarihini Açıklandı

Bethesda ve Xbox berber gerçekleştirecekleri sunuma dair bilgiler geçtiğimiz saatlerde açıklandı. 12 Haziran tarihinde Türkiye saatine göre 20.00'de başlaması planlanıyor.

Yaz ayları bilindiği üzere oyunsuz geçen bir dönem oluyor. Ancak şirketlerin ve fuarların hazırladıkları sunumlarla biraz da olsa heyecanlı bir duruma gelebiliyor. Geçtiğimiz birkaç saat içerisinde yaz aylarında düzenlenen etkinliklerden ilk ve en büyük sunumlarından birine dair bilgiler paylaşıldı.


Geçtiğimiz saatlerde yapılan habere göre Bethesda ve Xbox Türkiye saatine göre 20.00'de, 12 Haziran tarihinde bir sunum düzenleyecek. Sunum içerisinde Bethesda ve Xbox tarafından gelecek oyunlara dair duyurular yapılacak ancak bu oyunlara dair bilgiler verilmedi. Tahminler arasında Bethesda tarafından çıkacak yeni oyun olan Starfield'a yönelik bir oynanış videosu paylaşılabilir. Yeni çıkacak oyunlara dair paylaşımlar yapılacak mı yoksa sadece bilgi mi paylaşılacak bilinmiyor. 

Gerçekleştirilmesi planlanan sunum için yaklaşık otuz farklı dil desteği ile çıkacağı ve bu diller arasında Türkçe'de olacak. Sunuma dair detaylı bilgiler önümüzdeki süreçte açıklanacaktır. Twitch, TikTok, Facebook, YouTube ve Twitter sosyal medya, yayın platformları üzerinden sunum izlenebilecek.

Kaynak: https://news.xbox.com/en-us/2022/04/28/xbox-and-bethesda-showcase-on-sunday-june-12/

Anna Nikova
alihangok

2002 yılında Gölcük'te doğdum. Lise zamanlarında başlayan gazeteciliğe olan merakım üniversitede yeni medya ve iletişim bölümüyle devam ediyor. Genel olarak teknoloji, oyun ve bilim konularıyla ilgilenmekteyim.