Call of Duty Remaster Sürümleri Çıkacak

Call of Duty oyun serisi ile ilgili yeni gelişmelerin duyulması oyuncuları her zaman mutlu etmiştir. FPS oyunlarının mihenk taşlarından biri olması cabası. Call of Duty bizlere ne sunacak veya ne yenilikler olacak gibi soruların olması insanları meraklandırmanın yanında heyecanlandırıyor. Bu sefer Call of Duty yeni bir oyun olarak değil yeniden yapılmış remaster sürümleri ile karşımıza çıkacak.


Şirket içerisinden sızan bilgiler incelendiğinde Call of Duty 2 ve Call of Duty: World at War  yenilenmiş sürümleri sunulacak. Bu iki oyun diğer serilere kıyasla daha çok beğenilmiş oyunlar olması sebebiyle çıkacak olması serinin hayranlarını bir hayli memnun edecek gibi.

Yenilenerek sunulması planlanan bu iki oyun için nasıl değişikliklerin yapılacağı veya içeriklerinde değişiklikler olacak mı gibi sorular gizemini korumaya devam etse de Acvivision tarafından resmi açıklamanın gelmesi ile her şeyi aydınlanacak.  

Anna Nikova
alihangok

2002 yılında Gölcük'te doğdum. Lise zamanlarında başlayan gazeteciliğe olan merakım üniversitede yeni medya ve iletişim bölümüyle devam ediyor. Genel olarak teknoloji, oyun ve bilim konularıyla ilgilenmekteyim.