Call of Duty: Warzone Mobil Cihazlar İçin Çıkış Yapacak

Activision'ın popüler oyun serilerinden olan Call of Duty'nin ücretsiz ve online bir şekilde oynanan oyunu Call of Duty: Warzone şimdi tüm mobil cihazlar için çıkış yapacağını açıkladı.

Oyun Dünyası içinde en değerli ve en popüler markalarından biri olan Call of Duty, konsol ve PC platformları üzerinde online oynanabilen bir oyunu bulunuyor. Battle Royale oyun türüne ev sahipliği yapan oyunumuz için geçtiğimiz günlerde mobil oyuncuları sevindirecek bir haber paylaşıldı.


Geçtiğimiz günlerde Activision yapmış olduğu bir açıklamada Call of Duty: Warzone'un tüm mobil cihazlar için çıkış yapacağına dair bir açıklamada bulundu. Mobil cihazlar için çıkış yapması planlanan oyun hakkında Activision tarafından hiçbir ayrıntı paylaşılmadı. Oyunun şuan için geliştirme aşamasında olduğu söylendi.

Konsol ve PC platformlarında önemli başarılar kazanan Call of Duty: Warzone, mobil cihazlara çıkış yapıyor olması oyuncu kitlesi için müthiş bir haber. Bunun yanı sıra söylentiler arasında 2023 yılında çıkması beklenen yeni Call of Duty: Warzone üzerinde çalışıldığı bulunsa da ilerleyen süreçte göreceğiz.

Anna Nikova
alihangok

2002 yılında Gölcük'te doğdum. Lise zamanlarında başlayan gazeteciliğe olan merakım üniversitede yeni medya ve iletişim bölümüyle devam ediyor. Genel olarak teknoloji, oyun ve bilim konularıyla ilgilenmekteyim.