Chiliz Coin Hakkında Merak Edilenler

Kripto para alanında adından çok bahsettiren taraftar tokenlarından en çok tercih edilen coin çeşitlerin biri olup adını da spor kulüpleri ile yaptığı anlaşmalar ile duyurmuştu.

İlgili kuruluşlar ve spor takımlarıyla yaptığı anlaşmalarla adından bahsettiren chiliz coin, Alexandre Dreyfus 14 Şubat 2018 tarihinde arkadaşlarıyla ile birlikte kurdu. chiliz coin e-spor ve spor alanlarında yaygınlaşmış ve her geçen gün kullanımı artmaya devam eden bir coin çeşididir.

Alexandre Dreyfus

Ethereum ağı üzerinden kurulmuş olan chiliz coin, eğlence ve spor kuruluşlarına izleyiciler ile etkileşim kurmalarını arttırmaya ve para kazanmalarına yönelik blockchain tabanlı bir araç kullanır. Chiliz ve Socios ekipleri önde gelen spor kulüpleriyle ortaklıklar sağlayıp taraftarlarının chiliz coin kullanımıyla takımların almış oldukları kararlarda söz hakkı sahibi olmayı hedefliyor.

Chiliz coin satın almak isterseneniz güvendiğiniz borsalar üzerinden birine kayıt işlemlerini gerçekleştirdikten sonra bir kripto hesabı açık para aktararak kolay bir şekilde kullanabilirsiniz.

Anna Nikova
alihangok

2002 yılında Gölcük'te doğdum. Lise zamanlarında başlayan gazeteciliğe olan merakım üniversitede yeni medya ve iletişim bölümüyle devam ediyor. Genel olarak teknoloji, oyun ve bilim konularıyla ilgilenmekteyim.