Diablo 4 İçin Yeni Oynanış Videosu Duyuruldu

Blizzard Oyun Stüdyolarından merakla beklenen yeni oyunu Diablo 4 için iki yeni video paylaştı. Yeni nesil konsollara da çıkacağı açıklanan oyun için 2023 yılında çıkması planlanıyor.

Geliştiriciliği ve yayıncılığı Blizzard tarafından gerçekleştirilecek olan Diablo 4 için yeni oynanış videoları tüm oyun severler için paylaşıldı.

Dünyanın en popüler oyun markalarından aynı zamanda pek çok geniş oyuncu kitleleri tarafınca oynanan Diablo serisi Xbox + Bethesda sunumunda dördüncü oyunlarına yönelik videolar paylaşıldı. Paylaşılan videolarda oynanış videosunun yanında oyuna yeni eklenen Necromancer sınıfı duyuruldu. Yeni oyunun PlayStation 5 ve Xbox Series konsollarına da geleceği açıklandı.

Bütün platformlar arasında cross-play ve cross-progression desteği bulunacak oyun  2023 yılında çıkması planlanıyor. PlayStation(4,5), Xbox(Series, One) ve PC platformlarında yerini alacak.

Bahsedilen videoları izlemek isterseniz aşağıdan kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

     

Anna Nikova
alihangok

2002 yılında Gölcük'te doğdum. Lise zamanlarında başlayan gazeteciliğe olan merakım üniversitede yeni medya ve iletişim bölümüyle devam ediyor. Genel olarak teknoloji, oyun ve bilim konularıyla ilgilenmekteyim.