Disney+ Türkiye İçin Yayın Tarihi Ve Ücreti Açıklandı

Disney'in çevrimiçi dizi ve film izleme platformu Disney+ Türkiye pazarında hizmete giriyor. Disney+'ın Türkiye için fiyatı ve yayın akışının ne zaman başlayacağı açıklandı.

İnternet üzerinden dizi ve film hizmetlerinin arttığı bu zamanlarda Disney, birçok firma gibi bu yayın akışı içerisine girdi. Şirket ilk olarak Disney+ adını verdikleri hizmeti Amerika'da kullanıcıların erişimine açmıştı. Disney+, yakın tarihlerde ücretli üyelik sistemini kullanarak kırk iki ülke için kullanıma sunulacak. Türkiye için ise yayına başlayacağı tarih ve ücretleri açıklandı.

Disney Türkiye hesabından yapılan açıklamaya göre  14 Haziran 2022 tarihinden itibaren Türkiye sınırları içerisinde Disney+ hizmeti kullanılabilir olacak. Bir çok kişinin merak ettiği konulardan biri olan fiyatlar konusuna değinecek olursak, Disney+'ın aylık üyelik ücreti 34.90₺ olarak belirlendi.  Disney+ içerisinde Marvel'ın başarılı The Falcon and The Winter Soldier, Hawkeye, Moon Knight, Loki gibi başarılı dizilerinin bulunmasının yanında Star Wars ve National Geographic gibi çeşitli yapımlardan içerikler bulunuyor.

Anna Nikova
alihangok

2002 yılında Gölcük'te doğdum. Lise zamanlarında başlayan gazeteciliğe olan merakım üniversitede yeni medya ve iletişim bölümüyle devam ediyor. Genel olarak teknoloji, oyun ve bilim konularıyla ilgilenmekteyim.