Doctor Strange 2 Son Fragman Yayınlandı

Marvel dünyasının en sevilen ve başarılı yapımlarından biri olan Doctor Strange'in devam filmi Doctor Strange in the Multiverse of Medness için son fragman bugün yayınlandı.

Marvel dünyasının 2022 yılı içerisinde en çok merak edilen yapımlarından biri olan Doctor Strange 2 için geçtiğimiz saatlerde yeni fragman yayınlandı.


Fragmanda yeni sahnelere pek fazla yer verilmediğini söylemekte fayda var ancak önceki Marvel filmleriyle bağlantılı olduğuna yönelik görüntüler barındırıyor. Bunların yanı sıra fragman içerisinde bazı önemli detaylar bulunuyor. Değinecek olursak mesela What If...? serisinde tanıdığımız Captan Carter'ın kalkanı gözlerden kaçmıyor.

6 Mayıs 2022 tarihinde vizyona girmesi planlanan Doctor Strange in the Multiverse of Medness filminin yönetmen koltuğunda Sam Raimi oturuyor. Oyuncu kadrosunda şimdilik Benedict Cumberbatch, Benedict Wong, Chiwetel Ejiofor, Elizabeth Olsen ve Rachel McAdams bulunuyor.

Yayınlanan son fragmanı aşağıda bıraktığımız bağlantıdan izleyebilirsiniz.

 

Anna Nikova
alihangok

2002 yılında Gölcük'te doğdum. Lise zamanlarında başlayan gazeteciliğe olan merakım üniversitede yeni medya ve iletişim bölümüyle devam ediyor. Genel olarak teknoloji, oyun ve bilim konularıyla ilgilenmekteyim.