Dying Light 2 ‘ye Güncellemeler Hız Kaybetmeden Devam Ediyor

Geliştiriciliğini Techland'in üstendiği Dying Light 2 Stay Human, bu hafta sonu gerçekleşen bir canlı yayında birkaç düzeltme yaptıklarını söyledi ancak daha fazla eklemenin önümüzdeki haftalarda devam edeceğinin bilgisini verdi.


Geçtiğimiz günlerde herkesin merakla beklediği Dying Light 2 çıkışını yaptıktan kısa bir süre sonra ilk güncellemesini almış olsa da oyuncular ne yazık ki hata ve buglarla karşılaşabiliyorlar. Geliştirici ekip Techland, bu durumun düzeltilmesi için önümüzdeki günlerde güncelleme geleceğinin haberini verdi.

Gelecek olan güncellemelerde gelişmiş co-op stabilleştirme, ses sorunları ve eksik doku kalitelerinde yaşanan sorunların düzeltilmesi, Oyun içi ödüllerin alınamaması, Twitch dropları, ışın izleme ve DLSS için gerekli performans iyileştirmeleri yer alacağı söylendi.

Anna Nikova
alihangok

2002 yılında Gölcük'te doğdum. Lise zamanlarında başlayan gazeteciliğe olan merakım üniversitede yeni medya ve iletişim bölümüyle devam ediyor. Genel olarak teknoloji, oyun ve bilim konularıyla ilgilenmekteyim.