Elden Ring İçin DLC Hazırlanabilir

Oyun içerinde henüz oyunculara açılmamış bir bölge göre Elden Ring için DLC çıkabileceğini gösteriyor.

Elden Ring, haritası dışında Lance McDonald'ın geliştirmiş olduğu bir mod ile keşfedilen kolezyum, ileriki zamanlarda çok oyunculu DLC'nin hazırlanabileceği dedikodularını yaydı. Limgrave'de yer alan Stormveil Castle'ın önüne gidildiği vakit yapay zeka tarafından yönlendirilen bir başka karakter saldırmaya başlıyor. Bu karakter yok edildiğinde çok oyunculu modda kullanılabilecek silahlar ve eşyalar düşüyor. Bunun yanı sıra bir hayalet figür kapının neden açılmadığına dair soru soruyor.

Anlatılanlar bizlere Elden Ring için DLC geleceğini gösteriyor olabilir ancak çıkış yapan tüm souls tarzı oyunlar ek içerikleriyle beraber sunulmuştu. Mod yardımı ile Lance McDonald'ın hazırlamış olduğu videoda kapalı kapıların ardına bir kolezyumun yer aldığını gösteriyor. Ortaya atılan bir iddiaya göre ileride bu kolezyum içerisinde bire bir arena savaşlarının merkezi haline gelebileceği.

Bir yandan haritanın diğer tarafları incelendiğinde kapalı duran, içerisine girilemeyen buna benzer kolezyumların olduğu keşfedilmiş.

Elden Ring'ten önceki souls mantığıyla yapılmış oyunlar DLC'ler gelmesi nedeni ile ilerleyen zamanda geliştiriciliğini FromSoftware'ın yaptığı oyunda buna benzer içeriklerin hazırlanacağı düşünülüyor.

Elden Ring, geçen ay çıkış yapmış olmasına rağmen birçok başarıyı da ardından getirerek eleştirmenlerden oldukça yüksek puanlar aldı ancak performans sıkıntıları nedeniyle oyuncular tarafından birçok eleştiriye de maruz kalmıştı. Steam üzerinde anlık olarak en çok oyuncuya ulaşan altıncı oyun olma özelliğine de sahip.

Lance McDonald tarafından kolezyumun içerisinin gösterildiği o videoyu da sizlerle paylaşıyoruz.


Anna Nikova
alihangok

2002 yılında Gölcük'te doğdum. Lise zamanlarında başlayan gazeteciliğe olan merakım üniversitede yeni medya ve iletişim bölümüyle devam ediyor. Genel olarak teknoloji, oyun ve bilim konularıyla ilgilenmekteyim.