Epic Games İçin Çıkış Yapacak Olan PC Building Simulator 2 Duyurusu Gerçekleşti

Oyunculara isterlerse hayallerindeki bilgisayarları toplamasına, isterlerse oyun içi kariyer modu ile birlikte bir bilgisayar tamircisi olma özgürlüğünü sunan PC Building Simulator'un devam oyunu oyun severler ile paylaşıldı.

PC Building Simulator oyununu birçok kişi tecrübe etmiş veya ismini duymuştur. Adından da anlaşılabileceği üzere bilgisayar toplama işlemini gerçekleştirebileceğiniz bir oyun simülatörü. Dilediğiniz parçaları özgürce birleştirebileceğiniz istediğiniz kadar kombinasyon kurabileceğiniz oyunda isteğe bağlı olarak kariyer moduna geçiş yaparak bilgisayar tamircisi de olabiliyorsunuz.


Resmi olarak duyurulan PC Building Simulator 2, sadece Epic Games Store üzerinden satışa çıkacak. İlk oyuna göre bazı yeni eklentileri bulunan simulatorda daha canlı gözüken ışıklandırmaların yanında bilgisayar parçalarını detaylandırarak oyuncuya gerçekçi bir ortan sunulması amaçlanıyor. Bilgisayar içinde bilgisayarlar kullanabildiğimiz simulator kişiselleştirme seçeneklerinin fazla olmasıyla birlikte otuz saatlik kariyer modu ile muhteşem dakikaların bizleri beklediğini belirten firma, fragmanda bizlere bilgisayar toplama mekaniğini ve işlemci üzerine macun sürme sahneleri gösterildi. Gösterilen sahneler oyunculara esnek bir oynanışa sahip olacağına itse de bu konu hakkındaki detayları ilerleyen süreçte sizlere aktaracağız.

PC Building Simulator oyunun ilk geliştirici oyun stüdyosu Claudio Kiss'ti ancak Epic Games'in ilk oyunun yapımcılığını üstlenen Irregular Corporation'ı satın almasından sonra ikinci oyunun geliştiriciliğini İngiltere merkezli oyun stüdyosu olan Spiral House verdi. Yayıncılığını ise Epic Games Publishing üstlenecek.

PC Building Simulator 2 için yayınlanan fragmanı aşağıda bulunan videodan izleyebilirsiniz.


Anna Nikova
alihangok

2002 yılında Gölcük'te doğdum. Lise zamanlarında başlayan gazeteciliğe olan merakım üniversitede yeni medya ve iletişim bölümüyle devam ediyor. Genel olarak teknoloji, oyun ve bilim konularıyla ilgilenmekteyim.