F1 Manager 2022 Duyuruldu

F1 Manager 2022 geliştiriciliğini Frontier Developments tarafından deleceği açıklandı. Bu yaz Xbox Series, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 ve PC için çıkış yapacağı geliştirici firma tarafından duyurulduktan sonra oyuncu kitle tarafından sabırsızca bekleyiş başlamış oldu.

Pazartesi günü geliştirici firma tarafından F1 Manager 2022'ye dair ilk fragman yayınlandı. 2000 yılında EA'in F1 Manager'i çıkartmasından bu yana, uzun vadeli anlaşmalar ile kendi alanında en iyi olma yolunda hazırlanan ilk resmi oyun olacak.

Oyun boyunca mevcut on takım içerisinden bir tanesini seçip bir patronun görevlerini üstlenecekleri muhteşem kariyer modu ile takımın günlük işlerini yönetmenin yanında sürücülerle anlaşma sağlayıp mühendisleri yönetecekleri gerçek hayattaki yayın kalitesi ile oyunculara eşi benzeri olmayan bir oyun sunulacağı geliştirici firma tarafından söyleniyor.


Anna Nikova
alihangok

2002 yılında Gölcük'te doğdum. Lise zamanlarında başlayan gazeteciliğe olan merakım üniversitede yeni medya ve iletişim bölümüyle devam ediyor. Genel olarak teknoloji, oyun ve bilim konularıyla ilgilenmekteyim.