Facebook En Popüler Sosyal Medya Platformlarından Olan TikTok'ta Resmi Hesap Açtı

En çok gençler arasında tercih edilen sosyal medya platformu TikTok'a yeni biri katıldı. Rakibinin platformnda resmi hesap açan Facebook, şu anda 23.300 takipçisi bulunuyor ama bu takipçi sayısı sürekli artmaya devam ediyor.

TikTok sosyal medya platformunda @facebook kullanıcı adıyla bulunan Facebook, takipçi sayısı gün geçtikçe artıyor ancak henüz sayfasında hiçbir içerik bulunmuyor. 


TikTok biyografisinde sadece Google Play Store üzerinde bulunan uygulamasının linki ve "İnsanlarla birlikte, tek başlarına yapacaklarından daha fazlasını yapabileceğine inanıyoruz" şeklinde bir yazı bulunuyor.

Tiwitter'ın da TikTok üzerinde bir resmi hesabı bulunmakta ancak genellikle ekran görüntülerini  sayfasında paylaşıyor. Facebook gerçekleştidiği bu hamle ile  nasıl içerikler paylaşacak merakla beklenen konular arasında bulunuyor.

Anna Nikova
alihangok

2002 yılında Gölcük'te doğdum. Lise zamanlarında başlayan gazeteciliğe olan merakım üniversitede yeni medya ve iletişim bölümüyle devam ediyor. Genel olarak teknoloji, oyun ve bilim konularıyla ilgilenmekteyim.