Forspoken Sunulan Oynanış Videosu İle Gözleri Bir kez Daha Üstüne Topladı

PlayStation'un gerçekleştirdiği State of Play sunumunda katılımcılara sunulan oynanış videosu ile herkesi etkiledi. Oyunculara görsel şölen yaşatacağı anlaşılan oyun bildiği üzere çıkış tarihi ertelenmişti.

State of Play sunumu 10 Mart gecesi başlatıp platform üzerine çıkacak yeni oyunlar oyuncu kitlesine sunuldu. Yeni çıkış yapacak oyunlarının gösteriminin yanında oyunlara ait oynanış videoları da gösterildi. Geçtiğimiz günlerde çıkış tarihinde değişikliğe gidilen Forspoken açık dünya ve dövüş odaklı görüntüleriyle tekrar sahnede boy gösterdi.

Gösterime sunulan video da hiç beklenmeyen bir anda ana karakterimiz Frey'in Athia'da ki mücadelesini görüyoruz. Frey, alevli bir ejderhaya büyü temelli saldırıları ile katılımcılara muhteşem anlar yaşattı.

Oyuncu kitlesinin merakla beklediği yapımda, Frey kendisini beklemediği bir anda fantastik bir dünyada buluyor. Athia adındaki bu büyülü dünyada ilginç yeteneklerinin olduğunun farkına varıyor.

PlayStation State of Play sunumunda gösterilen Forspoken oyununun videosunu aşağıda bulabilirsiniz.


Anna Nikova
alihangok

2002 yılında Gölcük'te doğdum. Lise zamanlarında başlayan gazeteciliğe olan merakım üniversitede yeni medya ve iletişim bölümüyle devam ediyor. Genel olarak teknoloji, oyun ve bilim konularıyla ilgilenmekteyim.