Game Pass PC Planı İçin Mart Ayında Çıkacak Oyunlar Açıklandı

Microsoft'a ait olan oyun kütüphanesi sistemi Game Pass, PC ve konsol olmak üzere iki farklı abonelik sistemine ayrılmıştı. PC planı için Game Pass'e bu ay iki adet yeni oyun eklendiği duyuruldu.

Bu ay Microsoft, PC planı olan Game Pass kütüphanesine iki adet kaliteli bağımsız yapım oyunun eklendiğini duyurdu. Geliştiriciliğini Devolver Digital'in yaptığı aksiyon rol yapma türlerini barındıran oyun Weird west ve geliştiriciliğini FoamPunch'ın üslendiği snowboard yapabildiğimiz Shredders oyunu yer alıyor.


31 Mart tarihinde Werid West oyununun Game Pass kütüphanesine gelmesi beklense de kendisinden önce kütüphaneye eklenecek bir çok oyun mevcut. Açık dünyada snowboard yapma imkanı sunan Shredders 17 Mart tarihinde gerçekleşecek lansman ile çıktığı ilk gün Game Pass sistemine gelecek.

Anna Nikova
alihangok

2002 yılında Gölcük'te doğdum. Lise zamanlarında başlayan gazeteciliğe olan merakım üniversitede yeni medya ve iletişim bölümüyle devam ediyor. Genel olarak teknoloji, oyun ve bilim konularıyla ilgilenmekteyim.