GeForce Now Rtx3080 Desteği Ve Eklenen Altı Adet Yeni Oyun İle Gücüne Güç Katacak

Güncellenmiş hali ile oyuncuların karşısına çıkacak olan GeForce Now ile Nvidia yeni bir abonelik hizmetini kullanıcılarına sundu. Bir aylık abonelik ücreti yirmi dolar olan RTX 3080 ekran kartı gücünü denemek isteyen oyuncular için çıkış yaptı.

GeForce Now üyeleri bugünden başlayarak RTX 3080 ekran kartı hizmetini aylık ücreti yirmi dolardan kullanmaya başlayabilirler. Bu durum üyelerin bulunduğu bölge eve konumuna göre değişken bir yapıda olup şu anlık kullandıkları planlara ek tercih olarak gösterilirken, RTX 3080 gücü sadece altı aylık aboneliklerin yanında üyelerine sunuluyor.


Bütün cihazlarda ulaşılabilecek en yüksek performansta gösterilmesine olanak sağlayacak Nvidia RTX 3080 üyeliği, Nvidia'nın en yüksek üyeliği olmasına karşın bilgisayarlarda yüz yirmi kare ve 1440p çözünürlüğü bulunacağı söylendi.

Nvidia GeForce Now'a yeni eklenecek altı oyunun hepsi Steam ortamından kütüphanelere eklenektir. Oyunlar sırasıyla; Buccaneers!, Distant Worlds 2, Ironsmith Medieval Simulator, Bus Driver Simulator, Martha is Dead ve Survival Quiz CITY.

GeForce Now Premium Abonelik fiyatlarına bakacak olursak; altı aylık 350₺, üç aylık 200₺, aylık 90₺, haftalık 45₺ ve günlük 15₺.

Anna Nikova
alihangok

2002 yılında Gölcük'te doğdum. Lise zamanlarında başlayan gazeteciliğe olan merakım üniversitede yeni medya ve iletişim bölümüyle devam ediyor. Genel olarak teknoloji, oyun ve bilim konularıyla ilgilenmekteyim.