Gündoğan Transferi İçin Dev Kapışma

Bu sezon Manchester City formasıyla gösterdiği mükemmel performansıyla büyük kulüplerin dikkatini üzerine çeken İlkay Gündoğan'ın sözleşmesi bitiyor. Avrupa'nın gözde takımları Türk asıllı futbolcunun peşinde.

Manchester City ile sözleşmesi bu yaz bitecek olan İlkay Gündoğan'ın ne yapacağı merak konusu haline geldi. 32 yaşındaki futbolcuyu orta saha mevkisin de oynatmak için Barcelona takımının devrede olduğu biliniyor. Ancak başarılı topçuyu Manchester City'de bırakmak istemiyor.


The Athletic'in yayınladığı habere göre, Gündoğan'ı takımda tutmak isteyen Manchester City 1 yıllık teklif yapmayı planlıyor. Takımda kalma şartı en az 2 yıllık sözleşme olan Başarılı topçuya, İspanyol devi Barcelona 2 yıllık sözleşme teklif  ederek kadrosunu güçlendirmeyi hedefliyor.

İki dev takımın kıyasıya yarıştığı transferde son söz İlkay Gündoğan'ın olacak.

Bu sezon Premier Lig'de 30 maçta yer alan Gündoğan, 8 golün yanı sıra 4 asistlik bir performansı gözler önüne serdi. Çıktığı maçların 26'sında ilk 11 başlayan İlkay, performansını arttırmaya devam ediyor.   

Kaynak: https://theathletic.com/4343007/2023/03/24/ilkay-gundogan-barcelona-target-manchester-city-midfielder-free-transfer/

Anna Nikova
alihangok

2002 yılında Gölcük'te doğdum. Lise zamanlarında başlayan gazeteciliğe olan merakım üniversitede yeni medya ve iletişim bölümüyle devam ediyor. Genel olarak teknoloji, oyun ve bilim konularıyla ilgilenmekteyim.