HBO'ya Yeni Bir Sherlock Holmes Dizisi Gelecek, Yapımın Başında Robert Downey Jr. Olacak

Daha önceleri çıkan söylentilere göre HBO dizi ve film servisi için Robert Downey Jr.'ın yeni bir Sherlock Holmes dizi evreni için çalıştığına dair bilgiler aktarılmıştı. Bunun yanı sıra iki farklı dizinin geleceğine dair söylentiler bulunuyor.

Sherlock Holmes, hem dizi hem de sinema tarafında son zamanlarda en bilinen markalardan biri konumuna geldi. Sir Arthur Conan Doyle tarafından kaleme alınmış dedektiflik hikayelerinin yer aldığı seri için yeni gelecek dizi evreni hakkında yeni haberler paylaşıldı.


Geçtiğimiz saatlerde paylaşılan bilgilere göre HBO platformu için yayınlanacak olan Sherlock Holmes için yeni bir dizi evreni oluşturuluyor. Zamanında Sherlock Holmes filmlerinde baş rol olan Robert Downey Jr. şimdi ise yapımcılığını üstlenerek projenin başında yer alacak. Ayrıca filmlerin yapımcılığını önceden üstlenmiş Lionel Wigram'ın da gelecek olan dizinin başındaki isimlerden olduğunu söyleyelim.

Dizinin veya dizilerin konusuna dair hiç bir bilgi bulunmuyor. Bu belirsizlerin yanında Robert Downey Jr'ın tekrardan başrolü üstleneceğine dair bilgiler bulunmuyor. Umuyoruz ki yeni çıkacak dizi evreni için her şey yolunda gider ve izlemesi keyifli bir yapım ortaya çıkar.

Kaynak: https://www.ign.com/articles/sherlock-holmes-robert-downey-jr-hbo-max

Anna Nikova
alihangok

2002 yılında Gölcük'te doğdum. Lise zamanlarında başlayan gazeteciliğe olan merakım üniversitede yeni medya ve iletişim bölümüyle devam ediyor. Genel olarak teknoloji, oyun ve bilim konularıyla ilgilenmekteyim.