IPhone Satın Almak İsteyenler Apple Abonelik Sistemi İle Sahip Olabilecekler

Apple, tüketicilerin daha rahat bir şekilde IPhone sahibi olabilmeleri için abonelik sistemi getiriyor. Yapılan bu hareket uzmanların görüşlerine göre pazar payı olarak Apple'a değer üstüne değer katacak.

Geçtiğimiz haftalarda Apple'ın abonelik IPhone satışları için abonelik sistemi getireceğine dair planları bomba gibi düşmüştü. Abonelik sisteminin Apple için inanılmaz derecelerde kazanımlar sağlayacağına benziyor.


Abonelik sistemleri genel olarak yazılım programlarında görmeye alışık olduğumuz bir sistem durumuna geldi. Aktif olarak müzik, dizi-film, bilgisayar oyunları gibi alanlarda bir çok abonelik sistemi kullanılmaya devam edilip gün geçtikçe kullanım sayıları artmaktadır. Apple'ın telefon satışları için getirmek istediği abonelik sistemi pek garipsenecek bir durum olmuyor.

Analiz uzmanları tarafından yapılan tahminlere göre, bu abonelik sisteminin Apple şirketine sürekli bir para akışının sağlanacağı ve yıllık bir IPhone almak yerine aylık sürekli olarak para geliri sağlanmış olacak.

Bu durumun yaşanması ile tahmini olarak Apple hisseleri 3.5 trilyon dolar seviyelerine çıkacağı düşünülüyor.

Anna Nikova
alihangok

2002 yılında Gölcük'te doğdum. Lise zamanlarında başlayan gazeteciliğe olan merakım üniversitede yeni medya ve iletişim bölümüyle devam ediyor. Genel olarak teknoloji, oyun ve bilim konularıyla ilgilenmekteyim.