LimeWire Geri Dönüyor…

Bir zamanların popüler müzik dinleme platformlarından biri olan LimeWire geri döndü ancak firma köklü bir değişikliğe giderek günümüzde yükseliş aşamasında olan NFT (Takas edilemez token, karşılıksız token anlamına gelen NFT yalnızca size ait olan dijital varlık anlamına gelmektedir) pazarına girmek için hazırlık yapıyor.

Dijital koleksiyon pazarı olarak Mayıs ayında hizmete girme kararı alan LimeWire, ilk yılda tam olarak bir milyon alıcının kayıt olmasını beklentileri arasında olurken bir takım bilinen müzisyenlerle ortak olmayı amaçlıyor.


LimeWire'nin özellikleri arasında NFT kavramıyla yeni tanışmış veya bu konularda acemi olan kişilerin ihtiyaçlarının karşılanması olup dolar cinsinden fiyatlandırma sistemine sahip olacak platform aynı zamanda kripto tabanlı ağ geçidi olarak bir ödeme sisteminin olmaması belirtilen özellikler arasında.

Julian ve Paul Zehetmayr (LimeWire şirketinin ortak CEO'ları) yapmış oldukları bir açıklamada akış platformlarına alternatif olarak LimeWire'nin çıkmadığını sanatçıların koleksiyonculara özel müziklerini ve sanatlarını doğrudan satmaları için ek bir kanal olarak yeniden aktif edildiğini unutmamak çok önemli şeklinde kendilerini ifade etti.

Anna Nikova
alihangok

2002 yılında Gölcük'te doğdum. Lise zamanlarında başlayan gazeteciliğe olan merakım üniversitede yeni medya ve iletişim bölümüyle devam ediyor. Genel olarak teknoloji, oyun ve bilim konularıyla ilgilenmekteyim.