Mattias Engström Yeni Çıkması Planlanan Crysis 4 Oyununun Başına Geçti

Hitman serisinin son oyunundan tanıdığımız Hitman 3'ün yönetmeni olan Mattias Engström, IO Interactive'den istifa ederek Crytek oyun firmasına geçti. Yeni çıkması planlanan Crysis 4 oyununun başındaki isim oldu.

Oyun dünyasının vazgeçilmez serilerinden biri olan aynı şekilde birçok türk oyuncu için vazgeçilmez bir yeri bulunan Crysis serisinin yeni oyunu Crysis 4'ten güzel bir haber paylaşıldı.


Geçtiğimiz saatlerde Crytek'in resmi hesabından paylaşılan bilgiye göre  Hitman serisinin son oyunundan tanıdığımız Hitman 3'ün yönetmeni Mattias Engström, IO Interactive'den istifa ederek Crytek firmasına geçti. Crysis 4 oyununun  başındaki isim oldu.

Hitman 3'ten önce Ubisoft'un sahibi olduğu Massive Entertainment'te çalışan Engström, o zamanlarda Far Cry ve Assassin's Creed: Revelations gibi yapımların içerisinde yer almıştı. Hitman serisinin son oyunu sevilen yapımlardan biri olmuştu. Umuyoruz ki Crytek firmasında başarılı işlere imza atarak oyunculara muhteşem bir deneyim vadeden bir oyun ortaya çıkar. Ne yazık ki Crysis 4 oyununa yönelik yeni bilgiler şu an için bulunmuyor.   

Kaynak: https://www.ign.com/articles/hitman-3-game-director-joins-crytek-to-direct-crysis-4

Anna Nikova
alihangok

2002 yılında Gölcük'te doğdum. Lise zamanlarında başlayan gazeteciliğe olan merakım üniversitede yeni medya ve iletişim bölümüyle devam ediyor. Genel olarak teknoloji, oyun ve bilim konularıyla ilgilenmekteyim.