Merakla Beklenen Hogwarts Legacy Oynanış Videosu Paylaşıldı

2022 yılında çıkması kesinleşen Hogwarts Legacy, tam tarihi bilinmese de 2022 yılın sonlarına doğru çıkacağı tahmin ediliyor.

PlayStation'un gerçekleştirdiği State of Play etkinliğinde duyurulan Hogwarts Legacy, 2022 tatil döneminde çıkacağı söylendi ancak kimileri oyunun 2023 yılında çıkacağını söylemiş olsa da 2022 yılının sonlarına doğru çıkacağı kesinleşmiş oldu.

Hogwarts Legacy oynanış videosu paylaşıldı ve çıkış tarihine ilişkin bir dönem aralığı verildi. 1800'lü yıllarda geçecek olan oyunumuz Harry Potter'ın bulunduğu zaman diliminde geçmiyor. Oyunun bizlere farklı bir ortam sunacağı her halinden ve paylaşılan videodan belli ancak Hogwarts okulunun labirentleri, gizemleri ve tehlikeli yaratıkları keşfe açık olarak sunulacak.


Kendi yaratmış olduğumuz karakter dört Hogwarts binalarından (Gryffindor, Ravenclaw, Slytheir veya Hufflepuf) birine yerleşecek, daha sonra büyü düelloları, derslere katılabileceğimiz ve eğlenceli taraflarından birisi olan Quidditch oynayabileceğiz.

Sunulacak oyunun ana odak noktası Hogwarts'ı keşfetmek olacak ancak okulun çevresi de keşfe açık olarak oyunculara sunulacak. Oyunun hikayesi, bir goblin isyanının bastırmak ve onlara destek çıkan bir karanlık büyücü Victor Rookwood ile geçen mücadeleyi konu alıyor. Anlaşılan oyun içinde bol miktarda goblin ve troll ile mücadele edeceğiz.  

Hgwarts Legacy'nin oynanış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.


Anna Nikova
alihangok

2002 yılında Gölcük'te doğdum. Lise zamanlarında başlayan gazeteciliğe olan merakım üniversitede yeni medya ve iletişim bölümüyle devam ediyor. Genel olarak teknoloji, oyun ve bilim konularıyla ilgilenmekteyim.