Merakla Beklenen Overwatch 2'nin Sistem Gereksinimleri Açıklandı

Zor zamanlardan geçen ve şirket çerisinde birçok sıkıntının olduğuna dair haberleri çıkan Blizzard'ın, Overwatch 2'nin geliştirilmesi de bir hayli sancılı geçmişti. Anlaşılan bu süreçte Overwatch 2 sistem gereksinimlerinin açıklanması bundan önce de geliştirici ekip tarafından yayınlanan oyundaki yeniliklerin anlatıldığı video ile her şeyin yolunda gittiği görünüyor. Şunu da belirtmek lazım yakın bir tarihte PC beta sürümü çıkış yapacak.

Oyunun ilk duyurusu 2019 yılında düzenlenen BlizzCon etkinliğinde duyurusu gerçekleşmişti ancak işler bir süredir karmaşık ilerliyordu. Bir çok ciddi suçlamaların yanında ve şirket içerisinde taciz davalarının görülmesi ile anılan Activision Blizzard, Overwatch geliştirici ekibinden azımsanmayacak sayıda ayrılıklar yaşamıştı. Blizzard en büyük darbeyi Overwatch oyununun başındaki isim Jeff Kaplan'ın istifa etmesi ile almıştı. Her ne kadar oyunun iptal edileceğine dair söylentiler çıkmış olsa da güzel haberler gelmeye devam ediyor.

Overwatch 2'nin sistem gereksinimleri;

Minimum:

İşlemci: Intel Core i3 ya da AMD Phenom X3 8650

RAM: 6 GB

İşletim Sistemi: Windows 7/8/10 64-bit 

Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 600 series ya da AMD Radeon HD 7000 series

Depolama: 50 GB


Önerilen:

İşlemci: Intel Core i7 ya da AMD Ryzen 5

RAM: 8 GB

İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit

Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 1060 ya da AMD R9 380

Depolama: 50 GB 

Anna Nikova
alihangok

2002 yılında Gölcük'te doğdum. Lise zamanlarında başlayan gazeteciliğe olan merakım üniversitede yeni medya ve iletişim bölümüyle devam ediyor. Genel olarak teknoloji, oyun ve bilim konularıyla ilgilenmekteyim.