Merakla Beklenen Oyun Forspoken Beş Ay Ertelendi

Oyuncular tarafından merakla beklenen oyunlar listesinde yerini alan Forspoken, PC ve PlayStation 5 için çıkacak oyundan ne yazık ki kötü haber geldi. 2022 yılının Mayıs ayında çıkması planlanan oyun, 2022 Ekim tarihine ertelendiği açıklandı.

Geliştiriciliğini Luminous'un, yayıncılığını ise Squar Enix'in üstlendiği Forspoken, geçen saatlerde yayınlanmış haberlere bakılacak olursa 24 Mayıs 2022'de çıkması planlanan oyun, 11 Ekim 2022 tarihine çıkışı uzatıldı. Oyuncular tarafından en çok görselliği ile dikkatleri üzerine toplayan Forspoken, son yayınlanan videoda genel olarak oyuncuları memnun edememişti. Bu uzatılan tarihin sonunda bekliyoruz ki oyun tam ve tatminkar bir seviyede karşımıza çıkar.

Oyunun, PC ve PlayStation 5'te her iki platformda 699₺ satış fiyatıyla raflarda yerini alacak. Oyun hakkında fikrinizin oluşması açısından aşağıda fragmanını bulabilirsiniz.


Anna Nikova
alihangok

2002 yılında Gölcük'te doğdum. Lise zamanlarında başlayan gazeteciliğe olan merakım üniversitede yeni medya ve iletişim bölümüyle devam ediyor. Genel olarak teknoloji, oyun ve bilim konularıyla ilgilenmekteyim.