Monument Valley Bu Yıl PC Platformuna Çıkış Yapacak

Geliştiriciliğini Ustwo Gams'in yaptığı muhteşem ve bol miktarda ödül bulunan bulmaca oyunu Monument Valley, ilk olarak mobil platformda yer alıyordu şimdi ise PC için çıkış yapmaya hazırlanıyor.

Popüler mobil oyunlar arasında yer alan ve optik illüzyonlarıyla oyunculara muhteşem deneyim sunan Monument Valley PC platformuna geliyor. Oyunun PC'ye çıkacağına dair haberi Londra Stüdyosu Ustwo Games'te yer aln ve üçüncü bölümünün geliştirilmesinde görev alan Jennifer Estaris, verdiği bir röportajda bildirdi.


Monument Valley'in PC için çıkma fikrinin ikinci bölümünün oyunculara sunulmasının ardından başlayan deneyler sırasında çıktığını döyleyen Estaris, yeni çözümler ve tanıdık mekanikler arasında bir denge yakalamaya çalışan ekip ilk oyunlarının bilgisayarlar için şahane çalışan yeni bir versiyonlarını yarattı. 

Çıkış tarihi henüz belli olmasa da, 2022 yılı içerisinde PC sürümünün çıkması planlanıyor.

Anna Nikova
alihangok

2002 yılında Gölcük'te doğdum. Lise zamanlarında başlayan gazeteciliğe olan merakım üniversitede yeni medya ve iletişim bölümüyle devam ediyor. Genel olarak teknoloji, oyun ve bilim konularıyla ilgilenmekteyim.