Netflix Games Büyümeye Hız Kesmeden Devam Ediyor

Amerika merkezli büyük dizi ve film izleme hizmeti sunan Netflix, yakın tarihlerde kendisine ait olan bir oyun platformu kurduğunu ve bu oyunları kendine has yapımlar ile tanıtımını gerçekleştirmişti. Emin adımlarla ilerleyen Netflix işleri büyütmek ve sektörde söz sahibi olabilmek için Boss Fight Entertainment oyun şirketini satın aldığını resmi olarak kamuoyu ile paylaştı.

Kendisi gibi Amerika merkezli bir firma olan Boss Fight Entertainmet, mobil platformlar için ücretsiz oynanabilen oyunlar yapıyor. Aralarında en çok Dungeon Boss ile tanınan firma Netflix'in Next Games, Night School Studios firmalarını satın almasının ardından aralarına yeni katılan üçüncü firma olma özelliğine sahip.

Bu satın alma haberine yönelik ilk paylaşım Boss Fight Enterteinment kurucuları olan David Rippy, Bill Jackson tarafından yapıldı. Firma sahipleri misyonlarının oyuncuların oynamak istedikleri her yerde basit ve güzel eğlence içerikleri ile oyun deneyimi sunmak istediklerini belirtirken açıklamalarının devamında Netflix'in üyelerine sunmak istediği reklamsız oyun hizmeti bizim gibi oyun geliştiricilerini para kazanma konusunda endişelendiren bir durum olsa da artık tek odak noktamız keyifli oyun oynatmak için sıkı çalışma olacak dedi.

Boss Fight Entertanment tarafından geliştirilen ve tanınmasını sağlayan oyun Dungeon Boss mobil oyununu merak ettiyseniz aşağıda bıraktığımız videodan bilgi sahibi olabilirsini.


Anna Nikova
alihangok

2002 yılında Gölcük'te doğdum. Lise zamanlarında başlayan gazeteciliğe olan merakım üniversitede yeni medya ve iletişim bölümüyle devam ediyor. Genel olarak teknoloji, oyun ve bilim konularıyla ilgilenmekteyim.