NFT Hakkında Zuckerberk Açıklamada Bulundu

Mark Zuckerberk (Meta CEO'su), SXSW etkinliğinde Instagram üzerinde artık NFT'lerin bulunacağını söyledi. Ancak NFT'lerin hangi zamanda veya nasıl platform içerinde yer alacağına dair bir bilgi paylaşımında bulunmadı.

Teksas'ta düzenlenen SXSW (South by Southwest) etkinliğinde Mark Zuckerberg, NFT'ler hakkında şaşırtıcı açıklamalarda bulundu.


"Yakın bir tarihe kadar NFT'leri Instgram üzerine getirmek için çalışıyoruz" şeklinde açıklamada bulunan Zuckerberk'in söylemini destekleyen duyuru ocak ayında paylaşılmıştı. Duyuruda Meta'nın Instagram ve Facebook platformlarına NFT'lerin görüntülenmesini ve satışlarının gerçekleşmesi adına bir takım planlarının olduğu belirtildi.

konuşmasının devamında ZuckerBerk, "NFT için planlarımızı bugün tam olarak neler olduğuna dair açıklamaya hazır değilim; ama önümüzdeki aylarda NFT'lerden bazılarını getirme imkanı olacak, umarım zamanla NFT'ler için bir şeyler yaratabilir" dedi. Meta'nın CEO'su üzerinde çalışılması gereken bir çok teknik durumun olduğunu söylerken hizmete sunmak istedikleri özelliğin sorunsuz çalışmasını istediklerini belirtti.


Anna Nikova
alihangok

2002 yılında Gölcük'te doğdum. Lise zamanlarında başlayan gazeteciliğe olan merakım üniversitede yeni medya ve iletişim bölümüyle devam ediyor. Genel olarak teknoloji, oyun ve bilim konularıyla ilgilenmekteyim.