Obi-Wan Kenobi Dizisi Ertelendi

Disney+ platformunda yayınlanacak olan Obi-Wan Kenobi dizisi 25 mayıs tarihinden 27 Mayıs tarihine ertelendi. Merakla beklenen dizinin ilk iki bölümü birden yayınlanacak.

Star Wars hayranları için çeşitli projelerin altında imzası bulunan Disney+, Mandolorian ve Boba Fatt dizileriyle beğeni toplamanın yanında dikkatleri üzerine çekti. Şimdi merakla beklenen Obi-Wan Kenobi dizisi merakla beklenen diziler arasında bulunuyor. Ancak normal şartlarda 25 Mayıs tarihinde çıkış yapması planlanan dizi ertelendi.

Geçtiğimiz haftalarda Obi-Wan Kenbobi fragmanı YouTube Üzerinden yayınlanmıştı. Şimdi de tekrardan YouTube üzerinden ertelendiğine dair bir video paylaşıldı. 25 Mart tarihinde çıkması planlanan yapım 27 Mart'a ertelendi. Diziyi bekleyenleri mutlu edecek olan haber ise ilk iki bölümünün birden yayınlanacak olması.

Obi-Wan Kenobi dizisinin ertelenmesine dair paylaşılan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.


Anna Nikova
alihangok

2002 yılında Gölcük'te doğdum. Lise zamanlarında başlayan gazeteciliğe olan merakım üniversitede yeni medya ve iletişim bölümüyle devam ediyor. Genel olarak teknoloji, oyun ve bilim konularıyla ilgilenmekteyim.