Oppo Markasının Yeni Bilekliği Band 2 Tanıtıldı

Çıkardığı kullanıcı dostu telefonlarıyla tanıdığımız Oppo, yeni model akıllı bilekliğini kullanıcılarına sundu. Oppo Band 2 ismiyle piyasaya çıkacak olan akıllı cihaz AMOLED ekranı bulunmasının yanında,  90'dan fazla spor modu ve belkiden en dikkat çekici özelliğiyle 14 günlük pil ömrüne sahip olacak.

Çinli firma Oppo, uygun fiyatlı yeni çıkaracağı  akıllı bileklik ile pazara hareketlilik getiriyor. Yeni model Oppo Band 2, Mayıs ayının sonlarına doğru satışa çıkarılan Xiaomi Mi Band 7'yle rekabet edecek. Band 2'nin 14 güne varan pil ömrü ve sunduğu sağlık izleme özellikleriyle şimdiden dikkatleri üzerine çektiğini söyleyebiliriz.

Teknik özelliklerine göz atacak olursak Oppo Band 2,  402x256 piksel çözünürlüğüne sahip 500 nit parlaklığa ve 1.57 inç ebatlarında dikdörtgen yapıda bir AMOLED ekranla piyasaya çıkacak. 200'ü aşkın saat arayüzü içeren akıllı bileklik ayrıa 90'dan fazla spor modu ile geliyor. İçerisinde Apollo 3.5 işlemcisi bulunup , 8 MB RAM, 128 MB hafıza, 14 gün boyunca dayanabilmesi için ise 200 mAh kapasiteli bir batarya bulunuyor. Manyetik şarj cihazı ile birlikte sunulacak. Akıllı bileklik, 7/24 kalp atış hızı ve uyku takibi yapabiliyor. 5 ATM'ye kadar suya dayanabiliyor. NFC modülü (GPS ve SpO2 sensörü) bulunan versiyonu da olacak. Standart sürümü 35$,  NFC'li modülü ise 40$'dan satışa sunulacak.

Kaynak: https://www.opposhop.cn/cn/web/products/8474.html?

Anna Nikova
alihangok

2002 yılında Gölcük'te doğdum. Lise zamanlarında başlayan gazeteciliğe olan merakım üniversitede yeni medya ve iletişim bölümüyle devam ediyor. Genel olarak teknoloji, oyun ve bilim konularıyla ilgilenmekteyim.