Overwatch 2 Beta Sürümü İçin Düğmeye Basıldı

Uzun bir süredir hayranları tarafından merakla beklenen Overwatch 2 için Blizzard Entertainment sonunda sessizliğini bozarak önümüzdeki aylarda PC platformu için kapalı beta sürecini başlatacaklarını duyurdu.

Overwatch, ilk çıktığı zaman herkes tarafından beğenilen bir oyun olmuştu, kendine ait FPS deneyimi sunmuş olsa da ilk başlarda çok oynan oyun ilerleyen süreçte hızlı bir düşüş yaşadı. Önceleri saatlerini bu oyun için gömen oyuncular, yavaş yavaş unuttu ancak uzun bir süredir gündeme gelmeyen oyunun devam serisi olan Overwatch 2'den güzel haberler gelmeye başladı. 


Duyurusunun yapıldığı günden itibaren üzerinden iki yıl geçen oyun, önemli bir noktaya geldi. Önümüzdeki aylarda PC platformu için çıkması planlanan Overwatch 2'nin kapalı beta sürümü tüm oyun severler adına çıkış yapacak. İsteyen her kişinin bu beta programına katılması mümkün olmasa da atılmış büyük adımlardan biri. Beta sürümü üzerinde sadece 5v5 şeklinde oynanabilecek. Oyunu geliştiren ekip, YouTube üzerinden yayınladıkları videoda beta sürümünden bahsetmişlerdi.

Videoda bahsedilenlere değinecek olursak; yeni çıkacak oyunda iletişim sistemini geliştirdiklerini, dengeli savaş ve harita sistemi üzerinde geliştirmelerde bulunulduğu aktarıldı. Çok fazla oyun modu bulunup rekabetçi oyunlarda sistemleştirilmiş harita ve karakter düzenlemeleri yapıldığı paylaşılan videoda aktarıldı. Yeni çıkacak Overwatch 2 için iddialı olduklarını ve güncellemelerin sürekliliği sağlanıp, sunucu kalitesinin arttırıldığı da ayrıca verilen bilgiler arasında.

Overwatch 2 hakkında, geliştirici ekibin paylaştığı videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.




Anna Nikova
alihangok

2002 yılında Gölcük'te doğdum. Lise zamanlarında başlayan gazeteciliğe olan merakım üniversitede yeni medya ve iletişim bölümüyle devam ediyor. Genel olarak teknoloji, oyun ve bilim konularıyla ilgilenmekteyim.