PlayStation Network Erişim Sağlanamıyor

Sony servislerine erişim sıkıntıları yaşandığı görüldü. Downdetector(gerçek zamanlı sorun ve kesintileri görmemize olanak sağlayan web adresi) internet sitesinden incelendiği zaman, yaşanan erişim probleminin azımsanmayacak derecede olduğu görülüyor.

Yaşanan erişim probleminin neden olduğu halen bilinmiyor ve konsol sahipleri oyunlara giriş yaptıklarında veya yeni bir oyun indirmek, yeni bir içerik yüklemek istedikleri vakit karşılarına bu işlemi gerçekleştiremeyeceklerine dair bir uyarı mesajı çıkıyor. "Bazı Hizmetlerde Sorun Yaşanıyor" şeklinde uyarı mesajı çıkıyor.


Sorunun nedenine dair resmi bir açıklama Sony tarafından yapılmadı ancak PlayStation Network, araştırma ve restorasyon çalışması sebebi ile erişim sıkıntısı yaşanıyor.

Şimdilik konsol sahiplerinin beklemekten başka yapacakları bir şey yok. Yaşanan sorunun ne zaman düzeleceği veya düzeleceği zamana dair bir bilgi bulunmuyor. En kısa zaman içerisinde düzeleceği düşünülüyor.

Anna Nikova
alihangok

2002 yılında Gölcük'te doğdum. Lise zamanlarında başlayan gazeteciliğe olan merakım üniversitede yeni medya ve iletişim bölümüyle devam ediyor. Genel olarak teknoloji, oyun ve bilim konularıyla ilgilenmekteyim.