Reklamlı Netflix Paketi İçin Tahmini Fiyat Bilgisi Sızdırıldı

Son zamanlarda yeni akış hizmetlerinin çıkmasıyla inanılmaz izleyici ve kaliteli içerik anlamında düşüş yaşayan Netflix, yeni aboneler ve eski abonelerini geri kazanmak için reklamlı paketini tanıtacak. Microsoft ile hazırlanacak olan bu paket ile ilgili fiyat bilgisi bilgiler ortaya çıktı.

Geçtiğimiz yıl hafife alınmayacak derecesinde abone kaybeden popüler akış hizmeti Netflix, tekrardan ilk sıraya gelebilmek için gelinden geleni yapıyor. Bu sebeple geçen aylarda Microsoft şirketiyle beraber reklamlı paket getirmek adına gerekli çalışmalara başladıklarını kamuoyu ile paylaştı. Şimdi ise paketin fiyatına dair bilgiler ortaya çıktı.

Bloomberg'in güvenilir kaynaklarından aldığı habere göre yedi ila sekiz dolar arasında bir fiyat ile hizmete sunulacak. Netflix'in şimdilerde en ucuz hizmeti 9,99 dolar fiyatında. Reklamlı sürümün hangi ülkelerde hizmete açılacağı henüz bilinmese de ülkemiz için günümüz ekonomisini de baz alırsak tahmini olarak 25 ile 35 TL'lik bir fiyatla karşımıza çıkması muhtemel.

Şunu söylemekte fayda var yeni reklamlı hizmetin standart hizmete göre inanılmaz dezavantajları bulunuyor. Saat başı dört dakika olmak üzere reklam gösterilecek ve ayrıca bu hizmeti alan aboneler dizi veya film indiremeyecekler.   

Kaynak: https://9to5mac.com/2022/08/26/netflixs-ad-supported-plan-to-cost-7-to-9/

Anna Nikova
alihangok

2002 yılında Gölcük'te doğdum. Lise zamanlarında başlayan gazeteciliğe olan merakım üniversitede yeni medya ve iletişim bölümüyle devam ediyor. Genel olarak teknoloji, oyun ve bilim konularıyla ilgilenmekteyim.