Rockstar GTA Online İçin Abonelik Servisi Çıkaracak

Dünya çapında popüler ve tanınan Rockstar tarafından geliştiriciliği yapılmış oyun GTA V için geçtiğimiz saatlerde online oyun modu için aylık abonelik servisinin çıkacağı paylaşıldı. Bu abonelik servisinin ismi GTA+ olup aylık ücreti ise altı dolarak olarak belirlendi.

Oyun dünyasında isminden sürekli olarak bahsettiren popüler oyun serisi GTA V, online için özel bir servisin çıkacağını duyurdu. Geçtiğimiz saatlerde bilgisi paylaşılan bu abonelik servisinin GTA+ ismi ile kullanıcılarının karşısına çıkacağı ve Amerika için altı dolarlık bir ücretinin bulunacağı söylendi. Bu servise abone olanların GTA Online için çeşitli avantajlara da sahip olacak. Bu avantajlardan faydalanmak için 29 Mart tarihinde abone abone olanlar için erişim hakkı bulunacak.


29 Mart - 27 Nisan tarihleri arasında abone olan üyelere sunulacak olan avantajlara göz attığımız zaman ise karşımıza şunlar çıkıyor; 500.000 oyun içi para, La Mesa'da buluna araç modifiye bölgelerinde çeşitli güncellemeler,  Aquaris Super Yacht sahipleri ek ücret ödemeden yükseltme yapabilecekleri, araç mağazalarında ücret ödemeden amblem ve boya gibi seçeneklerin sunulacağı açıklandı. Bu üyelere sunulacak avantajlar her ay değişeceğinin de bilgisini verelim.

Kaynak: https://www.rockstargames.com/newswire/article/ak748a241k42kk/introducing-gta-for-gta-online
Anna Nikova
alihangok

2002 yılında Gölcük'te doğdum. Lise zamanlarında başlayan gazeteciliğe olan merakım üniversitede yeni medya ve iletişim bölümüyle devam ediyor. Genel olarak teknoloji, oyun ve bilim konularıyla ilgilenmekteyim.