Rus Yasağına Karşı Kripto Para Borsası Sıcak Bakmıyor

Rus vatandaşların hesaplarının kapatılmaması gerektiğini söyleyen kripto para borsası, sadece kanuni düzenlemelere uyacağını bildirdi.

Merkeziyetçi bir yapıda ve her kişinin kullanımına açık olan kripto para, izlemiş olduğu bu kuralı bozmak istemiyor. Ukrayna ve Rusya arasında geçen savaşta kripto para borsaları kendilerine benimsemiş oldukları manifestoyu çiğnemek istemiyor.


Özgürlük Kavramının Kripto Para Borsalarında Tartışılması

Ukrayna'nın haksız yere Rusya tarafından işgal edilmesinin ardından hiçbir ülkeye uygulanmamış şekilde büyük ambargolar uygulandı. Kripto para borsalarına seslenen Ukraynalı siyasetçiler Rus vatandaşlarının hesaplarının dondurulmasını talep etmişti.

Ukraynalı siyasetçilerin yapmış olduğu çağrıya kripto para borsaları sıcak bakmıyor. Kullanıcılarının hesaplarının dondurulması kripto para mantığına aykırı olduğu şeklinde Binance açıklamada bulundu. Kanunlar dışında hiçbir şekilde bir adım atmayacağını söyleyen Coinbase gibi diğer Kucoin ve OKX borsaları benzer açıklamalarda bulundu.(Kategori: Kripto Para)

Anna Nikova
alihangok

2002 yılında Gölcük'te doğdum. Lise zamanlarında başlayan gazeteciliğe olan merakım üniversitede yeni medya ve iletişim bölümüyle devam ediyor. Genel olarak teknoloji, oyun ve bilim konularıyla ilgilenmekteyim.