Samsun Galaxy S22 Ultra GPS Sorunu Görüldü

En çok satılan telefon markaları arasında yer alan Samsung, yeni kullanıcılarına sunduğu amiral gemisi telefonu Samsung Galaxy S22 Ultra önce ekran sorunlarıyla karşımıza çıkmıştı. Şimdi de olmaması geren bir hata ile karşımıza  yani GPS sorunuyla geldi.

Bahsetmiş olduğumuz ekran sorunu gelen güncellemeler ile düzeltilip kullanıcıların yüzünü güldürmüştü şimdi de GPS sorunu sebebiyle yüzler eski haline geri döndü. Şikayetlerini Samsung forumlarında dile getiren kullanıcılar bu sıkıntılı durumun bir an önce çözülmesini istiyor. Çok sayıda kullanıcının GPS sorunu yaşadığı forum üzerinde alan şikayetlerde anlaşılabiliyor. 


Samsung Galaxy S22 Ultra sahipleri, Google Haritalar, Yandex Navigasyon gibi navigasyon uygulamalarda GPS sinyalinin bulunamadığına dair bir hata aldıklarını söylüyor. Dile getirilen şikayetlerde ilk kurulumun tamamlanmasının ardından veya telefonu üç, dört saat gibi uzun bir süre kullanmayınca meydana geldiği aktarılan bilgiler arasında.

Yaşanan bu sıkıntı ağ sıfırlama veya fabrika ayarlarına geri döndürme gibi çözümler kesin sonuç vermiyor. Bazı telefon sahiplerinde yeniden başlatma ile bu sorun düzelmiş olsa da yakın bir tarihte Samsung'un yayınlayacağı güncelleme ile bu problemin çözülmesi beklentiler arasında.

Kaynak: https://eu.community.samsung.com/t5/galaxy-s22-series/s22-ultra-problems-with-gps/m-p/4893797

Anna Nikova
alihangok

2002 yılında Gölcük'te doğdum. Lise zamanlarında başlayan gazeteciliğe olan merakım üniversitede yeni medya ve iletişim bölümüyle devam ediyor. Genel olarak teknoloji, oyun ve bilim konularıyla ilgilenmekteyim.