Sennheiser Tam Dolu Şarjla Altmış Saate Kadar Dayanabilen Kulaklık Tanıtımı Gerçekleştirecek

Sennheiser Momentum 4 Wireless kablosuz kulaklık modeli en vurucu özelliği olarak altmış saate kadar kullanım süresi tanımasıyla premium sınıftaki rakiplerinin önüne geçebileceğine yönelik bir potansiyeli bulunuyor.

Kablosuz kulaklıklar için artık uzun kullanım süreleri en önemli tercih sebeplerinden biri haline geldi. Kablosuz ve kulak üstü kulaklık sınıflarında ciddi oranda kullanıcı bakımında artış bulunuyor. 

Sennheiser tarafınca gerçekleştirilen kısa bir tanıtımı yapılan Momentum 4 Wireless kablosuz kulaklık modeli yeni ve şık bir tasarım ile karşımıza çıkıyor. 42 minimetre boyutunda dinamik sürücüler elektrik sinyallerini sese dönüştürebilen transdüser sistemi ile desteklenirken kullanıcılara üst düzey ses kalitesi sunmak amaçlanıyor.

Kulaklıkta herkesin asıl dikkat ettiği nokta ise altmış saate kadar kullanım süresi bulunması ancak ANC(aktif gürültü engelleme) kapalı olarak bu süreye ulaşması tahmin edilse de elde edilen süre kendi sınıfında farklılaşmalara neden olacak gibi. Günümüzde popüler olarak kullanılan AirPods Max, Sony WH-1000MX5 gibi kablosuz kulaklıklar altmış saatin altında kullanım süreleri bulunuyor. Henüz bahsi geçen kulaklığımız için bir lansman tarihi açıklanmadı  ancak kulaklığın 400$'ın üstünde olması tahminler arasında bulunuyor.

Anna Nikova
alihangok

2002 yılında Gölcük'te doğdum. Lise zamanlarında başlayan gazeteciliğe olan merakım üniversitede yeni medya ve iletişim bölümüyle devam ediyor. Genel olarak teknoloji, oyun ve bilim konularıyla ilgilenmekteyim.