Sevilen Anime Yapımlarından One Piece RPG Oyununun Çıkacağı Açıklandı

One Piece yirmi beşinci yılı geride bırakmasının adına düzenlenen etkinlikte oyun ve anime severleri mutlu edecek bir gelişme yaşandı. Bandai Namco, geniş kitlelerce sevilmiş animenin oyununun geliştirildiğini paylaştı.

Sevenlerinin bir hayli çok olan One Piece anime dizisi için mutluluk verecek bir açıklama yapıldı. Yirmi beş yılı geride bırakan anime serisini kutlamak için düzenlenen etkinlikte birçok popüler oyun hakkında içeriklerin paylaşıldığı etkinlikte, Bandai Namco One Piece oyunu için bir video  yayınladı.


Paylaşılan video incelendiği zaman çıkması planlanan oyunun rol yapma temalı olacağı görülüyor. Yeni oyunun detaylarına bakıldığı zaman animenin  orijinal yazarı Eiichiro Oda ile işbirliği yapılarak geliştirilecek. Adı One Piece Odyssey olarak paylaşılan oyunun açık dünya ve RPG elementlerini içerisinde barındıracak. Gizlemli bir adayı keşfettiğimiz bu oyunun geliştiriciliğini Pokemon Brilliant Diamond, Dragon Quest XI gibi popüler oyunları yapan ILCA isimli oyun firması yapacak. Duyuru videosunda ara sahnelerin bulunması ve sıra tabanlı savaş mekaniğinin bulunacağı bilinenler arasında bulunuyor.

One Piece'in etkinlikte gösterilen oyun videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.


Anna Nikova
alihangok

2002 yılında Gölcük'te doğdum. Lise zamanlarında başlayan gazeteciliğe olan merakım üniversitede yeni medya ve iletişim bölümüyle devam ediyor. Genel olarak teknoloji, oyun ve bilim konularıyla ilgilenmekteyim.