Sevilen Oyun Serilerinden Tekken Dizi Olarak Karşımıza Çıkacak

Netflix her geçen gün izleyicilerine harika yapımlar sunarak gönüllerde taht kurmaya devam ediyor. Şimdi ise gencinden yaşlısına herkesin aşina olduğu oyun serisi Tekken 'in  bir animasyon dizisini çıkaracağını duyurdu. İlk fragmanı da sevenleri ve merak edenler için paylaştı. Bu yıl içerisinde animasyon dizisinin yayınlanması planlanıyor.

Son zamanlarda oyun uyarlaması dizilerin sayısı Netflix platformunda artmaya başladı. Geçen saatlerde ise herkesin aşina olduğu Tekken anime dizisinin çıkacağı paylaşıldı. Tam ismi Tekken: Bloodline olan anime dizisinin bu sene içerisinde Netflix platformunda olması bekleniyor.

Animenin konusu ana karakterimiz olan Jin Kazama, erken yaşlarda annesinden aile savunma sanatlarını, kazama tarzı dövüş sanatlarını öğreniyor ancak ortaya çıkan ani bir kötülük Jim Kazama'dan sevdiği herkesi alıyor ve hayatı altüst oluyor. Bu duruma engel olamadığından kendine kızan ana karakterimiz bir söz verir. Verdiği söz mutlak gücün peşinden gideceğidir ama bu arayışı dünya üzerinde büyük bir yıkıma sebebiyete yol açacaktı.

Tekken: Bloodline fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.


Anna Nikova
alihangok

2002 yılında Gölcük'te doğdum. Lise zamanlarında başlayan gazeteciliğe olan merakım üniversitede yeni medya ve iletişim bölümüyle devam ediyor. Genel olarak teknoloji, oyun ve bilim konularıyla ilgilenmekteyim.