Summer Game Fest 2022 Yapılacağı Tarih Açıklandı

Özellikle son dönemlerde oyun dünyası için önemli fuarlardan birisi olan Summer Game Fest 2022'nin yapılacağı tarih açıklandı. 9 Haziran 2022 yılında etkinliğin yapılması planlanıyor.

Yaz ayları bilindiği üzere oyunsuz geçen bir dönem oluyor. Ancak bu dönem düzenlenen oyun fuarlarıyla birlikte bir nebzede olsa keyifli bir dönem haline getiriyor. Geçtiğimiz saatlerde merakla beklenen Summer Game Fest 2022 etkinliğinin yapılacağı tarih açıklandı.


Yapılan açıklamaya bakıldığında Summer Game Fest  2022 etkinliği 9 Haziran 2022 tarihinde, Türkiye saatine göre 21.00'da başlayacak olup, yeni oyun duyuruları, haberler, fragmanlar ve daha fazlası bulunacak. Etkinlik Twitter, Facebook, Instagram, Twitch ve YouTube üzerinden canlı olarak izlenebilme fırsatı olacak.

Geçtiğimiz yıl düzenlenen etkinlikte bu aralar popüler, adındanda sıkça bahsettiren Elden Ring'in ilk oynanış videosu paylaşılmıştı. Bunların yanı sıra Death Stranding: Director's Cut ve Tiny Tina's Wonderland oyun duyuruları gerçekleşmiş olup çeşitli ünlü oyuncuların katılımı sağlanmıştı. Bethesda ve Xbox'ın 12 Haziran tarihinde beraber yapacakları sunum ve Sony tarafının bu tarz etkinliklere katılmayacağı akıllara geldiği zaman diğer oyun firmalarının katılımı etkinlikteki heyecanı belirleyecek asıl unsur gibi duruyor. 

Kaynak: https://www.gematsu.com/2022/05/summer-game-fest-2022-showcase-event-set-for-june-9

Anna Nikova
alihangok

2002 yılında Gölcük'te doğdum. Lise zamanlarında başlayan gazeteciliğe olan merakım üniversitede yeni medya ve iletişim bölümüyle devam ediyor. Genel olarak teknoloji, oyun ve bilim konularıyla ilgilenmekteyim.