SunnySide Oyun Duyurusu Gerçekleşti

21-24 Mart tarihleri arasında Game Developers Conference 2022 yılında ilk demo sürümü gösterilecek SunnySide'ın, Callum Ayers (Marge Games Ürün Müdürü) yaptığı bir açıklamada: "Rainy Games'te bulunan yetenekli ekiple beraber SunnySide'ı konsollar ve PC'ler için çıkartacağız. Bunun için çok heyecanlıyız. Hayranlarımız için büyüleyici ve benzersiz bir deneyim sunan çiftlik simülasyonu oyunumuz için muhteşem olduğunu düşünüyoruz" şeklinde ifadelerde bulundu.

Keşfetme olayının hikaye ile harmanlayarak yaşam ve çiftçilik unsurlarını SunnySide bizlere sunuyor. Japon kırsalının merkezinde, eskiyen bir kasabada ilk arsamızı satıl aldığımız oyunda muazzam bir çiftlik evi kurmak tamamen bize bırakılmış olup yeni kurmaya çalıştığımız yaşamımızda çiftlik deneyimimizi yeni teknolojilerle inşa edeceğiz. Hayvancılıkla uğraşıp, ekinler yetiştirebildiğimiz oyunda çiftliklerimizin sürdürülebilirliğini arttırmak için teknolojiden yaralanmamız gerekecek. Oluşturduğumuz avatarın çiftliğine, telefon ekranına, binalara, yerleşim bölgelerine ve dekorasyonlarına kadar hayal gücümüze bırakılmış sonsuz bir dünya sunan SunnySide, merakla beklenen oyunlar listesinde yerini aldı.

Oyunun fragmanını aşağıda bıraktığımız videodan izleyebilirsiniz.


Anna Nikova
alihangok

2002 yılında Gölcük'te doğdum. Lise zamanlarında başlayan gazeteciliğe olan merakım üniversitede yeni medya ve iletişim bölümüyle devam ediyor. Genel olarak teknoloji, oyun ve bilim konularıyla ilgilenmekteyim.