Swipe Coin Hakkında Merak Edilenler

Swipe yani SXP, hizmet tokenı olarak bilinmektedir. Ethereum Blockchain kullanılarak inşa edilmiş blok zinciri projesi olmasının yanın 2021 yılında adından en çok bahsettiren token çeşitlerinden biri olmuştur.

2019 yılında Joselito Lizarondo tarafından bir strt-up projesi olarak kullanıma sunulmuş olan Swipe, kripto paralar ile fiyat paraları birbirine bağlamayı hedefleyen bir proje olarak ortay çıkmıştı. Ödeme ağı projesi olarak Swipe coin blockchain tabanlı olmasının yanında yerel bir kripto para birimidir.



SPX coin, kullanıcılarına dijital veya fiziksel ortamlarda kripto veya nakit varlıkların satın alınmasında, harcanmasında olanak sağlanmış bir dijital cüzdan ekosistemi sunar. Swipe cüzdan aracılığı ile Swipe'ın tüm özelliklerinden yararlanabilme imkanınız bulunuyor. Kullanıcılarının kullanımını kolaylaştırmak için çıkarılmış dijital cüzdan uygulaması ile otuzu aşkın kripto para birimine yatırımda bulunabilir veya satın alabilirsiniz.

2019 yazlarına doğru kullanıma sunulmuş SPX coin, dijital borsalarda ilk defa listelenmeye başlamış olup Binance, FTX, Kucoin, Gate.io gibi kripto para alım satım işlemlerinin yürütüldüğü borsalardan coni satın alıp gerekli işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. 

Anna Nikova
alihangok

2002 yılında Gölcük'te doğdum. Lise zamanlarında başlayan gazeteciliğe olan merakım üniversitede yeni medya ve iletişim bölümüyle devam ediyor. Genel olarak teknoloji, oyun ve bilim konularıyla ilgilenmekteyim.