The Batman Film İnceleme Puanları Açıklandı: Puanlar Heyecan Verici

The Batman filmi 2022 yılının en çok beklenen filmleri arasında yer alıyor. Geçtiğimiz saatlerde yayınlanan inceleme puanları herkesi heyecanlandırmanın yanında beklentileri yükseltti.


Robert Pattinson(Batman)

En popüler süper kahramanlardan olan DC evreninin ve eğlence sektörünün vazgeçilmez karakteri olan Batman'in yeni filmi çıkıyor. Geçtiğimiz saatlerde filmin inceleme puanları yayınlandı.

Rotten Tomatoes'te girilen 171 inceleme girilmiş, verilen puanlar ortalaması ise 87 gibi yüksek bir puan. Metacritic'te girilen 48 inceleme bulunurken puan ortalaması da 73. Yapılan yorumlara genel olarak bakıldığında oyuncu seçiminin ne kadar doğru olduğundan bahsedilmiş.

4 Mart 2022 tarihinde vizyona girecek olan The Batman filmi alternatif bir evrende geçiyor. Matt Reeves filmin yönetmenliğini üstleniyor. Filmin senaryosu Mattson Tomlin ve Matt Reeves birlikte yazdı. The Batman filminin oyuncu kadrosu şu şekilde: Robert Pattinson (Batman), Andy Serkis (Alfred Pennyworth), Jeffrey Wright (Jim Gordon), Zoë Kravitz (Catwoman), Colin Farrell (The Penguin), John Turturro (Carmine Falcone) ve Paul Dano (The Riddler).

Anna Nikova
alihangok

2002 yılında Gölcük'te doğdum. Lise zamanlarında başlayan gazeteciliğe olan merakım üniversitede yeni medya ve iletişim bölümüyle devam ediyor. Genel olarak teknoloji, oyun ve bilim konularıyla ilgilenmekteyim.