TurkNet İnternet Fiyatlarında Artışa Gitti! TurkNet Ücretleri Ne Kadar Oldu?

Türkiye'de popüler internet sağlayıcısı olan TurkNet internet fiyatlarında zam yaptığını bildirdi. Firma, bahsi geçen zam hakkında artan maliyetleri neden olarak gösterdi. Şuan TurkNet internet fiyatları ne durumda...


TurkNet artan ücretlerden sonraki fiyatlar nasıl olacak?

Bilindiği üzere geçen sene Haziran ayında Özgür İletişim Ekstra fiyatını 99,90₺'ye arttıran TurkNet, yapmış olduğu zamlar ile yeni ücreti 139,90₺ olduğunu bildirdi. Abonelerine göndermiş olduğu maile göre zamlı fiyatlar Haziran ayının sonunda faturalara yansıyacak.


İnternete ek olarak kullanılan telefon paketi de artan fiyatlardan nasibini aldı. Daha önceleri 3₺ fark ile kullanılabilen bu ücret 10₺'ye çıkarıldı. Yüzde 45 yapılan zam ile sınırsız ve hızlı tarife ve sabit telefon ücreti için ödenecek toplam miktar 149,90₺ ancak telefon hizmetinden yararlanmayarak sadece interneti de kullanabilirsiniz.

TurkNet, yapmış olduğu zamları kullanıcılarına mail yoluyla şu şekilde ifade etti:

"Çalışmalarımız, yatırımlarımız aynı TurkNet ailesi gibi her yıl katlanarak büyüyor. Yaptıklarımızla, değişmez denilenleri değiştirmeye devam ediyoruz!

Ancak, tüm bunlarla birlikte maliyetlerimiz de artıyor. Yıllık enflasyon, yüksek kurlar ve dolayısıyla maliyet artışları fiyat değişikliği yapmamızı kaçınılmaz hâle getirdi. Hizmetlerimizi iyileştirmek ve sürdürülebilir hâle getirmek için fiyat artışı kaçınılmaz olsa da, sizi düşünerek bu artışı en minimum miktarlarda yapmaya özen gösterdik."

Sizler TurkNet'in yapmış olduğu zamlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşmayı unutmayın.

Anna Nikova
alihangok

2002 yılında Gölcük'te doğdum. Lise zamanlarında başlayan gazeteciliğe olan merakım üniversitede yeni medya ve iletişim bölümüyle devam ediyor. Genel olarak teknoloji, oyun ve bilim konularıyla ilgilenmekteyim.