Ubisoft, Rainbow Six Siege Mobil Oyunu Çıkaracak

PC oyunlarını mobil platformlara entegre edilerek çıkması son zamanlarda artış göstermeye başladı. Bunun sebebi mobil oyun sektöründe PC ve konsola oranla gelir açısından ciddi artışlar yaşanmaya başladı. Popüler oyun şirketleri de bu mobil oyun sektöründe girerek kendilerine pay çıkarmaya çalışıyor. Apex Legends'dan sonra şimdi Rainbox Six Siege mobil platforma gelmek için gerekli çalışmalara başladı.

Ekran kartı incelemelerinde sıkça yer verilen oyunlardan biri olan Rainbow Six Siege, mobil oyunu son derece kapsamlı derecede çıkacağı söyleniyor.


Alanında uzman olan Tom Henderson tarafından yapılan değerlendirmelere bakıldığında önümüzdeki birkaç ay içerisinde resmi açıklama ve duyuralar yapılacağı yönünde.

Oyunun Tencent ve Ubisoft ortaklığı ile hazırlanacağı yönünde güçlü söylentiler var. Tencent kendini PUBG ile kanıtlamış ve mobil oyun tarafında liderliğe oynamış bir firma olması, Ubisoft'un ise oyun sektöründe önde gelen firmaların biri olup tecrübesi ile muhteşem işlerin çıkacağa benziyor.

Söylentilere göre Nisan ayı içerisinde resmi açıklamaların yapılacağı yönünde.

Anna Nikova
alihangok

2002 yılında Gölcük'te doğdum. Lise zamanlarında başlayan gazeteciliğe olan merakım üniversitede yeni medya ve iletişim bölümüyle devam ediyor. Genel olarak teknoloji, oyun ve bilim konularıyla ilgilenmekteyim.