Unreal Engine 5 Oyun Motoru İle Geliştirilecek Yeni Tomb Rider Oyunu Duyuruldu

Popüler oyun serilerinden biri olan Tomb Rider'ın yeni oyunun çıkacağı ve geliştiriciliğini Crystal Dynamics tarafından yapılan yeni oyunun Unreal Engine 5 oyun motoru ile yapılacağını duyurdu.

Geçtiğimiz günlerde resmi olarak çıktığı duyurulan Unreal Engine 5 oyun motorunun tanıtıldığı canlı yayında Tomb Rider hakkında hakkında Oyuncuları sevindirecek bir haber paylaşıldı. Geliştiriciliği Crystal Dynamics tarafından geliştiriciliği yapılan Tomb Rider'ın yeni oyununun Unreal Engine 5 oyun motoru kullanılarak çıkacağı bilgisi paylaşıldı. Şimdilik oyun ile ilgili detaylı bir açıklama yapılmadı.


Canlı yayın esnasında Dallas Dickinson (Tomb Rider Franchise Genel Müdürü), tarafından yapılan açıklamada yüksek kaliteli sinematik aksiyon macera oyunu olacağı şeklinde söz verdi. En son Tomb Rider serisinden 2018 yılında piyasaya sürülen Shadow of the Tomb Rider'ı görmüştük.Genel olarak tüm Tomb Rider oyunları ortalama puanlar almıştı. Umarız ki ilerleyen süreçte oyuncuların karşısına muhteşem deneyim sunan ortalamanın üzerinde bir oyun çıkar.

Kaynak: https://www.ign.com/articles/new-tomb-raider-unreal-engine-5-crystal-dynamics

Anna Nikova
alihangok

2002 yılında Gölcük'te doğdum. Lise zamanlarında başlayan gazeteciliğe olan merakım üniversitede yeni medya ve iletişim bölümüyle devam ediyor. Genel olarak teknoloji, oyun ve bilim konularıyla ilgilenmekteyim.