WhatsApp Mesajlara Emojiler İle Tepki Gösterme Özelliği Geliyor

Yeni gelmesi planlanan özelliğini beta sürümü olarak kullanıcılarına sunan WhatsApp, sınırlı sayıda olan beta sürümü kullanıcıları bu özelliği kullanarak gelen mesajlarına tepkiler verebildi.

Meta şirketi çatısı altında bulunan popüler mesajlaşma platformu WhatsApp, her geçen gün kendini geliştirmeye ve kullanıcılarına rahat bir kullanım sunmaya devam ediyor. Yeni getirmeyi planladığı özelliği ilk olarak beta sürümü ile kullanıcılarıyla paylaşan WhatsApp, yakın bir tarihte platform üzerine çıkarmayı düşündüğü emojilerle mesajlara tepki gösterme özelliğini uzun süredir bekleyen kullanıcıları için çıkartacak.

WABetalnfo tarafından ilk olarak emojilerle mesajlara tepki gösterme özelliği hakkındaki haberde, WhatsApp beta for Android 2.22.8.3 sürümü ile kullanıcılara  sunulmuştu. Anlık olarak sınırlı kullanıcıların bu beta sürecinin içerisinde olup yakın bir zamanda herkesin kullanımına sunacağı düşünülüyor.

Şimdilik sadece beta süreci içerisindeki kullanıcılar altı adet emoji ile tepki gösterebiliyorlar.  Bunlar sırasıyla sevgi, beğeni, şaşkın, kahkaha, teşekkür ve üzgün emojileri bulunuyor. İlerleyen süreçte özellik platforma geldikten sonra sayılarının artması bekleniyor.

Kaynak: https://wabetainfo.com/whatsapp-is-rolling-out-message-reactions/

Anna Nikova
alihangok

2002 yılında Gölcük'te doğdum. Lise zamanlarında başlayan gazeteciliğe olan merakım üniversitede yeni medya ve iletişim bölümüyle devam ediyor. Genel olarak teknoloji, oyun ve bilim konularıyla ilgilenmekteyim.